Markup for links not working - Version 5.4

Peter's Avatar

Peter

03 Jan, 2017 01:27 AM

I'm fairly new to MMD but not to MD, I've tried many things but I'm trying to compile a piece of writing into html and for some reason the links are not working. This is across the board for all links. See the paste below for a small section / example:

http://dpaste.com/1M2BJCD

Notice the "Spring Arts Tower" or "bookstore" links aren't rendered to html links and the reference ID's at the bottom are not stripped. What am I doing wrong?

  1. Support Staff 1 Posted by fletcher on 03 Jan, 2017 02:11 AM

    fletcher's Avatar

    You're using "fancy" quotes for the titles for your links -- did you
    copy/paste from Word, or some other "backwards" word processor??

    Don't do that.... ;)

    FTP

  2. 2 Posted by Peter on 03 Jan, 2017 02:19 AM

    Peter's Avatar

    You sir are a genius :) I was using scriviner originally, then copy pasted into vim for my testing. Thanks for the tip!

  3. Support Staff 3 Posted by fletcher on 03 Jan, 2017 02:23 AM

    fletcher's Avatar

    Glad that helped!!

    FTP

  4. fletcher closed this discussion on 08 Feb, 2018 02:26 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

22 Apr, 2018 11:04 PM
13 Apr, 2018 10:58 PM
09 Apr, 2018 09:47 PM
09 Apr, 2018 04:28 PM
19 Feb, 2018 10:29 PM

Recent Articles